ПРОМЕДИКА ФАРМАЦИЈА ДИСТРИБУЦИЈА И ЛОГИСТИКА НА ФАРМАЦЕВТСКИ ПРОИЗВОДИ

Ние сме современа, динамична и реномирана веледрогерија чија мисија е да обезбеди широк спектар на иновативни и диференцирани фармацевтски производи, знаења и решенија посветени на задоволување на потребите на пациентите, здравствените работници и партнерите од индустријата.

Со повеќе од 20 години искуство во фармацијата и блиската соработка со сите нивоа на здравствениот систем, нашиот тим од висококвалификувани професионалци има за цел да го подобри пристапот до лекови со висок квалитет, изработени по најсовремените светски стандарди, кои спасуваат животи и го подобруваат квалитетот на животот на нашите корисници и нивните најблиски.

Slide ПРИЈАВИ
РЕКЛАМАЦИЈА
ПРИЈАВИ ПРИЈАВИ НЕСАКАНА
РЕАКЦИЈА
Во случај да сте лекар кој бара итна медицинска
информација, кој сака да пријави несакан настан или
рекламација на квалитетот на производот, може да се
јавите на следниот број 00 389 72 80 50 19 или да
пријавите директно преку „ПРИЈАВИ“.
Ние ќе Ве контактираме во текот на работното време.
Во случај да се пријави рекламација на квалитет, Ве молиме
чувајте примерок од производот во прашање.

ПАРТНЕРИ

Повеќе