About dtirz

This author has not yet filled in any details.
So far dtirz has created 66 blog entries.

ДЕСПОТОВСКИ – ВО ТИРЗ ПОСТИГНАТИ БЛИЗУ 190 МИЛИОНИ ИНВЕСТИЦИИ, НОВИ 2700 РАБОТНИ МЕСТА СО ПРОСЕЧНА ПЛАТА НАД 50.000 ДЕНАРИ

ДЕСПОТОВСКИ – ВО ТИРЗ ПОСТИГНАТИ БЛИЗУ 190 МИЛИОНИ ИНВЕСТИЦИИ, [...]

By |2022-03-30T12:57:31+00:00January 14th, 2022|Новости|0 Comments

ДЕСПОТОВСКИ: ЗА ПРВПАТ ДОСТИГНАТО НАЈВИСОКО НИВО НА ИЗВОЗ ОД З МИЛИЈАРДИ ЕВРА ВО ТИРЗ

ДЕСПОТОВСКИ: ЗА ПРВПАТ ДОСТИГНАТО НАЈВИСОКО НИВО НА ИЗВОЗ ОД [...]

By |2022-04-01T18:36:14+00:00January 5th, 2022|Новости|0 Comments

АНАЛИЗА НА ЕФЕКТИ ОД ИНВЕСТИЦИИ ВО ТИРЗ: КОМПАНИИТЕ ВО ТИРЗ РАСТАТ, ИМА ПОТЕНЦИЈАЛ ЗА ПОГОЛЕМА ДОБИВКА ЗА ГРАЃАНИТЕ И ДРЖАВАТА

АНАЛИЗА НА ЕФЕКТИ ОД ИНВЕСТИЦИИ ВО ТИРЗ: КОМПАНИИТЕ ВО [...]

By |2022-04-01T18:33:54+00:00December 2nd, 2021|Новости|0 Comments
Go to Top